O mně

Vždy jsem byla hodně zaměřená na výsledek. Očekávala jsem, že dosahování výsledků je to, co mě ke štěstí dovede...

Od úspěšného zakončení studia, přes první práci, až po dosažení manažerské pozice v zahraniční korporátní firmě. Stal se ze mě odborník v mém oboru, ale pocit naplnění a štěstí se nedostavil, ba naopak. Dle hesla „Nemůžeš, tak přidej.“ jsem se úspěšně dopracovala až k vyhoření.

Pomocí koučování jsem zjistila, že SVŮJ ŽIVOT mám poze VE VLASTNÍCH RUKOU. Jak již bylo řečeno, život připomíná cestu, ale prakticky každá cesta vyžaduje alespoň minimální přípravu. V časech dávno minulých se pro tyto účely používaly mapy a kompas. Dnes "si vystačíme" s mobilem a chytrými aplikacemi, které mají myslet za nás a hledat pro nás tu nejlepší cestu. Leckdy se nejvíce dozvíme ve chvíli, kdy odložíme mobil a prostě se na cestu zeptáme, a to samé dělá kouč. Ptá se Vás...

Společně tak tvoříme Váši vlastní mapu a nalézáme Váš jedinečný kompas. Tvorba "mapy" je založena na strukturovaném rozhovoru. Otázky jsou silné, cílené, překvapivé, kreativní, vzbuzující představivost, vedoucí k uvědomování. Právě ono nalézání cesty je jedním z hnacích motorů každého kouče, včetně mě.

Pro své klienty jsem nejen oporou, ale i výzvou. Věřím v lidský potenciál a spolu s klientem z něj dostáváme maximum.

Pokud máte jakýkoliv dotaz týkající se fungování a průběhu koučinku nebo máte rovnou zájem o Úvodní konzultaci ZDARMA, neváhejte mě kontaktovat.

 

KONTAKT:

JANA DRAGOVÁ
tel.: +420 602 203 193
e-mail: jsem@janadragova.cz
IČO: 71901167
 
Domluvit si schůzku